Aukioloajat

Kesäkausi 2024 aloitetaan vappuaattona klo 15! Illan mukaansa tempaavasta musiikki-ilottelusta vastaa tuttuun tapaan kitaravirtuoosi Antti Kajander!

Huom! Vappupäivänä ei ole brunssia! Äitienpäiväbrunssista myöhemmin lisätietoja.

Päivitämme kesäkauden 2024 aukioloajat lähempänä vappua. Kivaa kevään odotusta! Ulla 🙂

ISO KIITOS, rakkaat ystävät, tästä kesän 2023 kaudesta!

Oli loistavia uusia tuttavuuksia, vakkareita ja vanhoja tuttuja, huikeita tapahtumia, kohtaamisia, sattumia, elämää, rakkautta, luontoa, ystävyyttä ja järvistelyä kanssanne! Paljon livemusaa, vappu sekä supersiistit juhannusjuhlat ja venetsialaiset Antti Kajanderin tahtiin, Playan jo perinteeksi tullut elokuun keikka, taidenäyttelyitä, uusia ruokia, kokeiluja, Suomen ehkä parhaita burgereita yhteistyössä helsinkiläisen Burgers&Wine-ravintolan kanssa, upea henkilökunta ja Lohjan yksi kauneimmista terasseista järven rannalla.

Tapaamme taas vappuna 2024!

Villa Haikari on sulkenut ovensa tältä kaudelta! Seuraa mahdollisia talvitapahtumia facesta tai netistä!

Pyydämme ystävällisesti lähettämään pöytävaraukset ja -kyselyt sähköpostilla, iso kiitos! Aukioloaikojen ulkopuolella emme välttämättä pysty vastaamaan puhelimeen. S-posti: villahaikari1@gmail.com. Livemusailtoina ei pöytävarauksia.

Avaamme varsinaisen kauden torstaina 1.6.2023. Torstaista 1.6. alkaen olemme auki päivittäin 12.8.2023 asti:
Ma-to klo 12-22 (24)
Pe-la klo 12-24 (02)
Su klo 12-20 (22)
Aurinkoisella, lämpimällä säällä voimme olla avoinna varsinaista aukioloaikaa myöhempään (kellonajat suluissa) ja sateisella, kylmällä säällä saatamme sulkea aikaisemmin. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista facebookissa ja nettisivuillamme.

Kesän 2023 keikkakalenteri – muutokset mahdollisia:
LA 29.4. Three Wishes Duo klo 18
SU 30.4. Antti Kajander klo 19
LA 13.5. Kimmo Härmä & Topias klo 19
PE 19.5. PURE, räpin Suomen mestari klo 20
LA 3.6. Julye Blom Duo klo 20: viileän saan varalta sisätiloissa, ei tarvitse palella ulkona
LA 10.6. Kimmo Härmä ja Pinja & Pekka Rautio bändin kera klo 20
LA 17.6. Ennakkotiedoista poiketen sittenkin livemusaa tänäkin viikonloppuna: Julye Blom Duo noin klo 20 vuorostaan ulkolavalla
PE 23.6. JUHANNUSJUHLAT / Juhannusaattona Antti Kajander klo 20
LA 24.6. JUHANNUSJUHLAT / Juhannuspäivänä Kikkailua-show – Kikan kuumimpia kappaleita klo 20
KE 28.6.-LA 1.7. LohjanjärviFest! Villa Haikarin osuus PE 30.6. klo 20
Ensiesiintyminen Villa Haikarissa: Duo Raparperitaivas!
LA 8.7. DJ AMANDA HARKIMO KLO 20!
PE 14.7. Sairaustapauksen vuoksi EVE estynyt keikkailemasta Villa Haikarissa, vaan ei hätää, Voice of Finlandista tuttu, karismaattinen Jone Ullakko eli JoneBro vastaa illan livemusasta klo 20 alkaen!
LA 15.7. Anstu Haahtela klo 20
PE 21.7. Juippi & Juippi (Mikko Perkoila ja Jukka Haikonen) klo 20
LA 22.7. J. Feeler 4 Wheels klo 20
PE 28.7. Mood Dye klo 20, keikan jälkeen Paviljonki klubi!
LA 29.7. Popein rap-artisti Keke Karisson klo 20! Kake Karissonin kappaleet kannustavat kuulijaa omien unelmien tavoitteluun ja sellaisen elämän luomiseen, joka saa syttymään!
La 5.8. Sam’s Duo klo 20
LA 12.8. Playa with Ned, Suomen yksi kovimmista bilebändeistä klo 20.30. Villa Haikariin suoraan Lohja 700 -keikalta Aurlahdesta!
PE 18.8. Nasakka – improvisaatioteatteri – kurvaa Villa Haikariin pe 18.8. klo 19! Kurvaa sinäkin!
PE 18.8. Saltwater Jinx klo 20: lavalle tuodaan tuhti palanen americanaa pubirock-höysteillä. Bändi soittaa lännenmeininkiä niin että heikompia hirvittää. Eikä laulussakaan ole valittamista!
LA 19.8. L.A.Beat klo 20: ennakkoluulottomasti, intohimoisesti ja persoonallisesti monipuolista musaa omalla twistillä!
LA 26.8. Venetsialaiset / Antti Kajander klo 20, Antti ei esittelyjä kaipaa! Soitto soi! Mahtaako mennä neljän ja puolen setin Haikarin soittoaikaennätys rikki? Tule paikan päälle tsekkaamaan! Älä missaa!

Yksityistilaisuudet

Koska olemme lohjalaisten, mökkiläisten ja Lohjalla vierailevien Kesäolohuone isolla 120 hengen terassilla varustettuna, emme varaa Villa Haikarin sisätiloja yksityistilaisuuksiin aukioloaikoinamme. Terassilla olevat asiakkaat käyttävät sisätiloissa olevia saniteettitiloja sekä myyntipistettä, joten yksityisyyttä ei voitaisi taata.

Juhlia varten voi luonnollisesti varata pöytiä ja valita herkut Menustamme. Otamme mielellämme pöytävarauksia! Terassin yhteydessä olevaa Paviljonkia voi varata omiin tilaisuuksiin, mutta tila sijaitsee ulkona, joten vallitseva sää saattaa vaikuttaa tilaisuuden onnistumiseen.

Pöytävaraukset

Pöytävaraukset tehdään s-postilla: villahaikari1@gmail.com. Jotta vältymme väärinkäsityksiltä, muistutamme, että meillä ei ole pöytiin tarjoilua, vaikka varaisikin pöydän. Juomat ja ruoat tilataan sisältä tiskiltä ja maksetaan sisällä, mutta ruoat toki tuodaan pöytään. Kahvit haetaan ja maksetaan myös sisällä. Kahvi ei kuulu aterian hintaan. Tästä huolimatta asiakkaamme ovat nauttineet menun herkuista hyvillä mielin.

Pöytävaraukset kannattaa tehdä ajoissa. Voimme varata vain tietyn osan terassin, paviljongin tai sisätilan pöydistä. On reilua jättää tilaa myös niille asiakkaille, jotka eivät ole varanneet pöytää etukäteen. Silloin on mahdollisuus tulla käymään pikkusuolaisella ja kylmällä juomalla Kesäolohuoneeseemme jäämättä vaille istumapaikkaa. 🙂 Venetsialaisiin tai livemusailtoihin emme ota vastaan pöytävarauksia.