Aukioloajat

Olemme seuraavan kerran auki pe 27.5 klo 16-22 ja la 28.5 klo 12-22. Tervetuloa savulohisopalle sekä katsastamaan uuden vitriinimme herkut! Menu astuu voimaan asteittain ma 30.5. Pöytävaraukset sähköpostilla: villahaikari@yahoo.com.

Toukokuun lopusta 30.5 alkaen olemme avoinna joka päivä la 13.8.2022 asti.

Aukioloajat:
su klo 12-20
ma-to klo 12-22
pe-la klo 12-24.

Elokuun viimeisenä viikonloppuna vietämme vielä Venetsialaisia ja olemme avoinna pe-la 26-27.8. Tarkistathan aukioloajat aina ennen saapumistasi. Sääolosuhteiden tai paikallisten tapahtumien, kuten Rantajamien, johdosta voimme sulkea kesällä ovemme aikaisemmin tai sään ja tilanteen salliessa pitää ovia auki pitempään.

Yksityistilaisuudet

Koska olemme lohjalaisten, mökkiläisten ja Lohjalla vierailevien Kesäolohuone isolla 120 hengen terassilla varustettuna, emme varaa Villa Haikarin sisätiloja yksityistilaisuuksiin aukioloaikoinamme. Terassilla olevat asiakkaat käyttävät sisätiloissa olevia saniteettitiloja sekä myyntipistettä, joten yksityisyyttä ei voitaisi taata.

Juhlia varten voi luonnollisesti varata pöytiä ja valita herkut Menustamme. Otamme mielellämme pöytävarauksia! Terassin yhteydessä olevaa Paviljonkia voi varata omiin tilaisuuksiin, mutta tila sijaitsee ulkona, joten vallitseva sää saattaa vaikuttaa tilaisuuden onnistumiseen.

Pöytävaraukset

Pöytävaraukset tehdään s-postilla: villahaikari@yahoo.com. Jotta vältymme väärinkäsityksiltä, muistutamme, että meillä ei ole pöytiin tarjoilua, vaikka varaisikin pöydän. Juomat ja ruoat tilataan sisältä tiskiltä ja maksetaan sisällä, mutta ruoat toki tuodaan pöytään. Kahvit haetaan ja maksetaan myös sisällä. Kahvi ei kuulu aterian hintaan. Tästä huolimatta asiakkaamme ovat nauttineet menun herkuista hyvillä mielin.

Pöytävaraukset kannattaa tehdä ajoissa. Voimme varata vain tietyn osan terassin, paviljongin tai sisätilan pöydistä. On reilua jättää tilaa myös niille asiakkaille, jotka eivät ole varanneet pöytää etukäteen. Silloin on mahdollisuus tulla käymään pikkusuolaisella ja kylmällä juomalla Kesäolohuoneeseemme jäämättä vaille istumapaikkaa. 🙂 Venetsialaisiin tai livemusailtoihin emme ota vastaan pöytävarauksia.