Aukioloajat
Villa Haikari Kesäolohuone kiittää kolmannesta kesästään Lohjalla! Tämän vuoden kausi päättyi la 27.8 huikeisiin venetsialaisiin ja Antti Kajanderin vetämään 4,5 x 45 min setin soitantaan! Wow, oli upea ilta!

Ensi vuodesta tai jatkosta ei ole vielä mitään tietoa. 10 vuoden kilpailutus on käsittelyssä Lohjan kaupunginhallituksessa. Toivottavasti hallitus saa kilpailutuksesta muihin vastaaviin kilpailutuksiin nähden tasa-arvoisen ja houkuttelevan.

Mukavaa syksyä ja vielä kerran kiitos upeille asiakkaillemme tästä kaudesta! Olette aina sydämessäni!

Suljimme varsinaisen kauden 13.8, VAIKKAKIN VIETÄMME VIELÄ KAKSI VIIKONLOPPUA kanssanne: pe-la 19.-20.8 ja KARAOKEILLAN pe 26.8 JA la VENETSIALAISET 27.8.

LOPPUKAUDEN AUKIOLOAJAT:
Pe 19.8 klo 15-22 Happy Hour klo 18-20
La 20.8 klo 12-24 Happy Hour klo 18-20

Menu pe-la 19.-20.8:
savulohisoppa (L, G), lihapullat & frittipotut (L) ja fetasalaatti (L, G)

Venetsialaisviikonloppuna 26.-27.8
pe 26.8 klo 15-24: KARAOKE KLO 18, Happy Hour KLO 18-20!
la 27.8 klo 12-24. Lauantaina vietämme venetsialaisia Antti Kajanderin tahtiin klo 20 alkaen! Happy Hour klo 18-20! Teltat pystyssä ja lämppärit paikalla, satoi tai paistoi, venetsialaiset vietetään!

Menu pe-la 26.-27.8:
savulohisoppa (L, G), grillattu lammasmakkara lisukkeineen (L, G) ja fetasalaatti (L, G)

Yksityistilaisuudet

Koska olemme lohjalaisten, mökkiläisten ja Lohjalla vierailevien Kesäolohuone isolla 120 hengen terassilla varustettuna, emme varaa Villa Haikarin sisätiloja yksityistilaisuuksiin aukioloaikoinamme. Terassilla olevat asiakkaat käyttävät sisätiloissa olevia saniteettitiloja sekä myyntipistettä, joten yksityisyyttä ei voitaisi taata.

Juhlia varten voi luonnollisesti varata pöytiä ja valita herkut Menustamme. Otamme mielellämme pöytävarauksia! Terassin yhteydessä olevaa Paviljonkia voi varata omiin tilaisuuksiin, mutta tila sijaitsee ulkona, joten vallitseva sää saattaa vaikuttaa tilaisuuden onnistumiseen.

Pöytävaraukset

Pöytävaraukset tehdään s-postilla: villahaikari1@gmail.com. Jotta vältymme väärinkäsityksiltä, muistutamme, että meillä ei ole pöytiin tarjoilua, vaikka varaisikin pöydän. Juomat ja ruoat tilataan sisältä tiskiltä ja maksetaan sisällä, mutta ruoat toki tuodaan pöytään. Kahvit haetaan ja maksetaan myös sisällä. Kahvi ei kuulu aterian hintaan. Tästä huolimatta asiakkaamme ovat nauttineet menun herkuista hyvillä mielin.

Pöytävaraukset kannattaa tehdä ajoissa. Voimme varata vain tietyn osan terassin, paviljongin tai sisätilan pöydistä. On reilua jättää tilaa myös niille asiakkaille, jotka eivät ole varanneet pöytää etukäteen. Silloin on mahdollisuus tulla käymään pikkusuolaisella ja kylmällä juomalla Kesäolohuoneeseemme jäämättä vaille istumapaikkaa. 🙂 Venetsialaisiin tai livemusailtoihin emme ota vastaan pöytävarauksia.