Aukioloajat

VILLA HAIKARI ON SULKENUT OVENSA TÄLTÄ KAUDELTA. Kiitos kaikille asiakkaillemme kesästä 2021. Oli huikea kesä ja loistavat ilmat. Kivaa syksyä kaikille!

Kesäkuun alusta (1.6.2021) avaamme joka päivä klo 12 ja olemme avoinna 14.8 asti. Sen jälkeen kahtena elokuun viimeisenä viikonloppuna olemme avoinna pe-la, mikäli vallitseva koronatilanne sallii. Noudatamme ravintoloille annettuja suosituksia ja rajoituksia, joten tarkistathan päivittäiset aukioloaikamme ennen saapumistasi. Ovet voivat sulkeutua ilmoitettua aiemmin, mikäli asiakkaat ovat päätyneet kotisohville ennen sulkemisaikaa. Samoin lain puitteissa ovet voivat olla avoinna myöhempään.

Yksityistilaisuudet

Koska olemme lohjalaisten, mökkiläisten ja Lohjalla vierailevien Kesäolohuone isolla 120 hengen terassilla varustettuna, emme varaa Villa Haikarin sisätiloja yksityistilaisuuksiin aukioloaikoinamme. Terassilla olevat asiakkaat käyttävät sisätiloissa olevia saniteettitiloja sekä myyntipistettä, joten yksityisyyttä ei voitaisi taata.

Juhlia varten voi luonnollisesti varata pöytiä ja valita herkut Menustamme. Otamme mielellämme pöytävarauksia! Terassin yhteydessä olevaa Paviljonkia voi varata omiin tilaisuuksiin, mutta tila sijaitsee ulkona, joten vallitseva sää saattaa vaikuttaa tilaisuuden onnistumiseen.

Pöytävaraukset

Jotta vältymme väärinkäsityksiltä, haluamme vielä mainita, että meillä ei ole pöytiin tarjoilua, vaikka varaisikin pöydän. Juomat ja ruoat tilataan sisältä tiskiltä ja maksetaan sisällä, mutta ruoat toki tuodaan pöytään. Kahvit haetaan ja maksetaan myös sisällä. Kahvi ei kuulu aterian hintaan. Tästä huolimatta asiaakkaamme ovat nauttineet menun herkuista hyvillä mielin.

Pöytävaraukset kannattaa tehdä ajoissa. Voimme varata vain tietyn osan terassin, paviljongin tai sisätilan pöydistä. On reilua jättää tilaa myös niille asiakkaille, jotka eivät ole varanneet pöytää etukäteen. Silloin on mahdollisuus tulla käymään pikkusuolaisella ja kylmällä juomalla Kesäolohuoneeseemme jäämättä vaille istumapaikkaa. 🙂 Venetsialaisiin tai livemusailtoihin emme ota vastaan pöytävarauksia.