Aukioloajat
Avoinna päivittäin kesäkaudella 1.6.-10.8.2024, sen jälkeen elokuussa pe-la 31.8. asti, ei sunnuntaisin
Ma-to klo 12-22 (24)
Pe-la klo 12-02
Su klo 12-18 (20)

Aurinkoisella, lämpimällä säällä voimme olla avoinna varsinaista aukioloaikaa myöhempään (kellonajat suluissa) ja sateisella, kylmällä säällä saatamme sulkea aikaisemmin. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista facebookissa ja nettisivuillamme.

Jos haluatte varata pöydän, pyydämme ystävällisesti lähettämään pöytävaraukset ja -kyselyt sähköpostilla, iso kiitos! S-posti: villahaikari1@gmail.com. Livemusailtoina ei pöytävarauksia.

Kesän 2024 keikkakalenteri – muutokset mahdollisia:
TI 30.4. Vappuaatto Antti Kajander klo 20
LA 11.5. Duo Mari ja Julle klo 20. Julle on tuttu Neljänsuora-yhtyeen kitaristina!
LA 18.5. Jaco on Stage klo 20, tuttu trubaduuri yllätyskeikalle helteen helliessä kesäterassilla!
LA 25.5 Kajo-yhtye Lohjalta klo 20
LA 1.6. Raparperitaivas klo 20
LA 8.6. Räppäri Kake Karisson klo 20 – mukavaa, leppoisa ja poppimaista räppiä – Suomen popein rap-astisti!
PE 14.6. Kahden viikonlopun Suomi-räpin päättää PURE klo 19.30! Illan toinen livemusa klo 20.30 Juippi&Juippi! Herroilla on kokoelma eri ajoilta (noin 100 vuoden ajalta) kotoisin olevia amerikkalaisperäisiä lauluja – tuttuja ja tuntemattomampia suomen kielellä
LA 15.6. Ei livemusaa – KalkkiRock
PE 21.6. Juhannusaatto, perinteisesti Antti Kajander klo 20, lipunnosto klo 18, juhannusjuhlat
LA 22.6. Juhannuspäivä, jälleen seurassamme Kikkailua-Show klo 20
KE 26.6. Huom! 26.-29.6. LOHJANJÄRVIFEST! Villa Haikarin osuus ke 26.6. klo 20 ja lavalla lohjalaislähtöinen, kannat ja korot taivaisiin rokkaava MANKELI!
Muut LohjanjärviFesteille osallistuvat keikkamestat: Villa Kokkokallio, Houseboat Lohjan Helmi, Lauttaravintola Kaljaasi, Aurlahti Rantakafe, Aurlahti UrBar, Lakeside Resort. Älä missaa lohjalaista, perinteistä festaria!
Villa Kokkokallio ja Houseboat Lohjan Helmi vetävät yhteistyössä LohjanjärviFestien etkot 2.6.klo 16 Villa Kokkokalliossa!
PE JA LA 5.-6.7. Rantajamien aikaan Villa Haikarissa lauantaina 6.7. DJ Mesikorva
PE JA LA 12.-13.7. Hiidenkirnu Festival, Villa Haikarissa ei livekeikkoja
PE 19.7. Pahat Mahat -improvisaatioduo
LA 20.7. LINTAS terassibileet
PE 26.7. Jaco on Stage!
LA 3.8. L.A. Beat
LA 10.8. PLAYA – Suomen yksi kovimmista bilebändeistä! Älä missaa! Varsinaisen kesäkauden päättäjäiset. Tämän jälkeen emme ole enää avoinna sunnuntaisin tai arkena ma-to, vain viikonloppuisin pe-la
LA 17.8. Suruttomat Trio
LA 24.8. Jaco on Stage
LA 31.8. Venetsialaiset ja Antti Kajander! Ettehän unohda myöskään valaistua Melontamatoa (Melan Vääntäjät ry), joka lähtee Aurlahden rannasta noin klo 21 ja ohittaa Haikarin puoli kympin aikaan tai vähän ennen!

Yksityistilaisuudet

Koska olemme lohjalaisten, mökkiläisten ja Lohjalla vierailevien Kesäolohuone isolla 120 hengen terassilla varustettuna, emme varaa Villa Haikarin sisätiloja yksityistilaisuuksiin aukioloaikoinamme. Terassilla olevat asiakkaat käyttävät sisätiloissa olevia saniteettitiloja sekä myyntipistettä, joten yksityisyyttä ei voitaisi taata.

Juhlia varten voi luonnollisesti varata pöytiä ja valita herkut Menustamme. Otamme mielellämme pöytävarauksia sähköpostilla! Terassin yhteydessä olevaa Paviljonkia voi varata omiin tilaisuuksiin, mutta tila sijaitsee ulkona, joten vallitseva sää saattaa vaikuttaa tilaisuuden onnistumiseen.

Pöytävaraukset

Pöytävaraukset tehdään s-postilla: villahaikari1@gmail.com. Jotta vältymme väärinkäsityksiltä, muistutamme, että meillä on iloinen itsepalvelu, vaikka varaisikin pöydän. Juomat ja ruoat tilataan sisältä tiskiltä ja maksetaan sisällä, mutta ruoat toki tuodaan pöytään. Kahvit haetaan ja maksetaan myös sisällä. Kahvi ei kuulu aterian hintaan.

Tilaisuuden sitovat osallistujamäärät vahvistetaan viimeistään 10 päivää ennen tilaisuutta.

Peruutusehdot:
Maksuton peruutus 7 päivää ennen tilaisuutta.
50 % tilaisuuden loppusummasta 3-6 pv ennen tilaisuutta
100 % tilaisuuden loppusummasta 0-2 pv ennen tilaisuutta.

Pöytävaraukset kannattaa tehdä ajoissa. Voimme varata vain tietyn osan terassin, paviljongin tai sisätilan pöydistä. On reilua jättää tilaa myös niille asiakkaille, jotka eivät ole varanneet pöytää etukäteen. Silloin on mahdollisuus tulla käymään pikkusuolaisella ja kylmällä juomalla Kesäolohuoneeseemme jäämättä vaille istumapaikkaa. 🙂 Vappuaatto-, juhannusaatto-, Venetsialais- tai livemusailtoihin emme ota vastaan pöytävarauksia.