Aukioloajat

Ennakkotiedoista poiketen olemme auki sunnuntaina 16.5.2021 klo 12-19. Menu astuu voimaan 1.6, mutta huomenna esim. savustettua ahventa, halloumi- ja savulohisalaattia sekä vegaaniskagenia. Tervetuloa!

Toukokuun kolme viimeistä viikkoa olemme auki lauantaisin sään salliessa. Muutoinkin toukokuussa sään ja rajoitusten mukaan.

Kesäkuun alusta olemme avoinna joka päivä 14.8 asti ja sen jälkeen kahtena elokuun viimeisenä viikonloppuna pe-la, mikäli vallitseva koronatilanne sallii. Noudatamme ravintoloille annettuja suosituksia ja rajoituksia, joten tarkistathan päivittäiset aukioloaikamme ennen saapumistasi. 

Yksityistilaisuudet

Koska olemme lohjalaisten, mökkiläisten ja Lohjalla vierailevien Kesäolohuone isolla 120 hengen terassilla varustettuna, emme vuokraa Villa Haikarin sisätiloja yksityistilaisuuksiin aukioloaikoinamme. Terassilla olevat asiakkaat käyttävät sisätiloissa olevia saniteettitiloja sekä myyntipistettä, joten yksityisyyttä ei voitaisi taata.

Juhlia varten voi luonnollisesti varata pöytiä ja valita herkut Menustamme. Otamme mielellämme pöytävarauksia! Terassin yhteydessä olevaa Paviljonkia voi varata omiin tilaisuuksiin, mutta tila sijaitsee ulkona, joten vallitseva sää saattaa vaikuttaa tilaisuuden onnistumiseen.